GyártásGyártáselőkészítés

A gyártáselőkészítést fiatal, tapasztalt szakembereink végzik korszerű, CAM350/FabFactory 7.0 gyártáselőkészítő rendszerrel, mely segítségével minden felmerülő vevői igény tökéletes kielégítésére törekszünk.

Az előkészítéshez a bemenő adatokat Gerber 274D vagy 274X formátumban várjuk, szükség van még NC fúrófájlra (Excellon, S&M, stb.), mely adatok minden ma ismert NYÁK tervező rendszer kimenő adatai. Az áramkör leírásáról az információk érkezhetnek pl. DXF, DWG, stb. formátumban abban az esetben, ha a NYÁK tervező rendszerben nem lehet néhány utasítást egyértelműen megadni.

A feladat megérkezésétől a feladat átadásáig az AuterInfo gyártásirányító rendszer felügyeli a teljes gyártáselőkészítési, gyártási, valamint az ellenőrzési folyamatokat. Segítségével a dokumentációk kezelése rugalmasabb és hatékonyabb.


Gyártás

Az AUTER Elektronikai Kft termékeinek gyártását saját gyártóüzemében végzi. Az 1600 négyzetméter területű üzem korszerű technológiával felszerelt. A gyárban több, mint 60 gép mellett 40 munkatárs dolgozik azon, hogy a megrendelt termékeket az elvárt minőségben a megbeszélt határidőre vevőinkhez eljuttathassuk.

  

2001-ben sikerült a gyártási területet infrastruktúráját úgy kialakítani, hogy a munkafolyamatok gördülékenysége biztosítva legyen, a munkafeltételek a minőségi termeléshez megfeleljenek.
2002-ben több gépet importált a vállalat, ami elengedhetetlenül szükséges volt a UL és ISO minősítésekben elvártak teljesítéséhez.
2004 elején érkezett meg a TROTEC lézeres vágógép, mely nagy segítséget nyújt az előlapfóliák, fóliatasztatúrák valamint a flexibilis nyomtatott áramkörök kontúrjainak pontos kialakításában.
2011-től a Black Hole technológia alkalmazásával sikerült hatékonyabbá és megbízhatóbbá tenni termelékenységünket és minőségünket.
A géppark folyamatos karbantartása is hozzájárul a cég hatékony működéséhez.


Tekintse meg gépparkunkat!


Occleppo horizontális ezüstözősor
Pluritec Maxima 4 fejes fúrógép
Schmoll AK 23 3 fejes fúró, maró
IS Minitechmaster lúgos marató, leoldó
IS Scrubbex csiszológép
IS Procex DEV előhívó
IS Procex STR lemosó
DuPont LR 24 lamináló
Schmoll RM 600 ritzelő gép
TROTEC lézer vágó
PLC vezérlésű automata galvánsorok
ATG A3 repülőtűs tesztelő
RMS 19 Luther & Mealtzer tűágyas tesztelő
Svecia SSPC 25-8148 szitanyomó