Széchenyi 2020

Elérhetőség

AUTER Elektronikai Kft.

1163 Budapest, Cziráky u. 26-32

+36 (1) 403 7365

info@auter.hu

Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00 Szombat, Vasárnap: zárva

Képzés

A nyomtatott áramköri lapok rejtelmei

 

2x8 órás tréning, jellemzően december és május hónapokban. A Microsolder Kft aktuális oktatási programja szerint, melynek linkje:  Szakmai továbbképzés

A tanfolyam célja: Alapvető ismereteket és háttér-információkat adni az elektronikai gyártó, összeszerelő üzemekben dolgozó technológiai, termelési és minőségirányítási szakembereknek, áramköri lapok tervezésével foglalkozó, valamint az áramköri lapok beszállítóival kapcsolatot tartó más munkatársaknak a nyomtatott huzalozású áramköri lapok típusairól, sajátosságairól, felépítéséről, anyagairól, felületkikészítéseiről, bevonatairól, a minőségi követelményekről, illetve az előforduló hibákról és azok felismeréséről és elkerülésének módjáról.

 

A tanfolyam módszere: Elméleti továbbképzés magyar nyelven, vetített előadás és áramköri lap gyártási fázisairól készült videók kíséretében. Lehetőség van a hallgatók által felvetett, gyakorlatban felmerült problémák közös megbeszélésére, illetve konzultációra.

 

Kinek hasznos? Azon munkatársaknak, beosztottaknak és bármely szintű vezetőknek egyaránt, akik áramköri lapok szerelési folyamata során nyomtatott huzalozású áramköri lapok felhasználásával kapcsolatos bármely tevékenység (a beszerzéstől a kiszállításig) végrehajtásával, ellenőrzésével, irányításával, felügyeletével, minőségének biztosításával, vagy áramköri lapok tervezésével foglalkoznak.