Tervezés, kivitelezés és tesztelés

Nyomtatott áramköröket felhasználó szakemberek képzésével, speciális NYÁK lapjai prototípusainak elkészítésével, valamint meglévő, máshol készített NYÁK lapok ellenőrzésével és utómunkájával segítjük a munkáját.

Szakmai képzés

Nyomtatott áramköröket tervező és felhasználó szakértőknek segítünk elmélyíteni a tudásukat, valamint még hatékonyabbá tenni a munkájukat.

Prototípus gyártás

Rövid határidőn belül (akár 24 óra) vállaljuk egy és két oldalas nyomtatott áramkörök (NYÁK) professzionális gyártását és szállítását.

Tesztelés és utómunka

Máshol gyártott nyomtatott áramkörök (NYÁK) tesztelésében és az esetleges utómunkák elvégzésében is számíthat a segítségünkre.

Szolgáltatásaink

Szakmai képzés a nyomtatott áramkörökről

Az elmúlt több mint 30 év szakmai tudását felhasználva szeretnénk segíteni azon szakembereknek, vezetőknek és munkatársaknak, akik áramköri lapok szerelési folyamata során nyomtatott huzalozású áramköri lapok felhasználásával kapcsolatos bármilyen tevékenység (a beszerzéstől, a tervezésen át, a kiszállításig) végrehajtásával, ellenőrzésével vagy menedzselésével foglalkoznak. Május és decemberi hónapokban egy 2×8 órás képzés keretein belül segítjük a munkájukat. A képzés alapja a Microsolder Kft. aktuális oktatási programja, melyről részletesebb információkat itt kaphat. A tanfolyamunk célja, hogy alapvető szakmai ismereteket és speciális háttértudást adjunk az elektronikai gyártó és összeszerelő üzemekben dolgozó technológiai, termelési és minőségirányítási szakembereknek, áramköri lapok tervezésével foglalkozó, valamint az áramköri lapok beszállítóival kapcsolatot tartó munkatársaknak. A képzés során hasznos tudást adunk a nyomtatott huzalozású áramköri lapok típusairól, sajátosságairól, felépítéséről, lehetséges alapanyagairól, felületkészítéséről, bevonatairól, minőségi szabályozásairól és követelményeiről, valamint az esetlegesen előforduló hibák gyors felismeréséről és hatékony elkerüléséről. A tanfolyam egy olyan elméleti képzés, ami magyar nyelven, vetített előadás és az áramköri lap gyártás egyes munkafolyamatait bemutató videók segítségével zajlik. A hallgatóknak lehetőségük van kérdéseket feltenni, valamint az esetleges gyakorlati példákról, hibákról konzultálni és közösen megoldást találni.

Prototípusok gyártása a gyors kiszolgálásért

A különféle nyomtatott áramkör (NYÁK) prototípusok, valamint előlapfólia minták gyors és minőségi gyártására egyre nagyobb igény mutatkozik napjainkban.

Az akár 100% személyre szabott egy- és két oldalas nyomtatott áramköröket akár 24 órán belül, míg a többrétegű nyomtatott áramköröket 48 órán belül is tudjuk vállalni. Előlapfóliák mintadarabjaira pedig szintén 24 órás elkészítési időt tudunk vállalni.

A rövid határidős gyártás utáni gyors és gördülékeny átadásra pedig lehetősége van személyes átvétel, vagy futárszolgálat általi kézbesítést választani.

Nyomtatott áramkörök tesztelése és utómunkája

Ha ön is szeretne biztosra menni egy máshol gyártott nyomtatott áramkör (NYÁK) megbízható működésével kapcsolatban, akkor hozza el hozzánk a szóban forgó áramkört és mi speciális tesztelő gépeink segítségével felmérjük annak állapotát.

Megnézzük, hogy az eredeti céloknak (Gerber file-nak) maximálisan megfelel-e, valamint, hogy minden szakmailag megfelelően lett-e elkészítve rajta, megfelelően működik-e.

Ehhez az ATG A2 és ATG A3 repülőütős tesztelő gépeinket, valamint munkatársaink 30+ éves kiemelkedő szakmai tapasztalatát hívjuk segítségül.

Amennyiben úgy ítéljük meg a teszt során, hogy a kapott nyomtatott áramkörrel kapcsolatban szükség van utómunkák elvégzésére, abban az esetben is szívesen segítünk önnek.

Kérjen tőlünk 100% egyedi ajánlatot!

Mi történik az ajánlatkérés elküldése után?

Miután kitöltötte és elküldte a fenti adatokat kérdés esetén szakértő munkatársaink egyike 1-3 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Kollégánkkal így minden fontos részletet egyeztetni tud ahhoz, hogy 100% személyre szabott ajánlatát el tudjuk készíteni.

Ha bármilyen további kérdése lenne a nyomtatott áramkörök (NYÁK) és előlapfóliák tervezésével, gyártásával vagy tesztelésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Nem, a kiadott ár EXW ár, nem tartalmazza a szállítási költséget.

Nem, az egy egyszeri költség, később nem építjük be a termék árába sem, hanem egyszer a dokumentáció elkészítésekor, az első rendeléskor kell megfizetni. Utána, ha van módosítás a műszaki tartalomban, akkor ismét meg kell fizetni, a módosításoknak megfelelő arányban.

A megrendelés leadásának napja a 0. nap, azaz két nappal később fogunk elkészülni a leadott sürgős megrendeléssel. Lehetőség szerint a megrendelést és műszaki tartalmat (Gerber fájl) délig kapjuk meg, hogy el tudjuk aznap kezdeni a gyártást. Délután 3-4 órakor érkezett megrendeléseket nem tudjuk még aznap feldolgozni és elindítani a gyártást. A gyártás-előkészítésen ugyanis egy műszakban dolgoznak villamosmérnökeink.

Gerber 274X formátumban kérjük és ne felejtse el csatolni a bevonatra, alapanyagra és rézrétegre vonatkozó információt, valamint a nyomtatott áramkör kontúrvonalát tartalmazó layer-t.

Mi is meg tudjuk tervezni, ha kapunk egy kívánt készméretet. Ilyen esetben az általunk használt anyagokkal tervezzük meg a felépítést, az isoStack® Calculator from ISOLA   programja segítésével.

Polyimid és poliester alapanyagot, a polyimid az, ami jól forrasztható, többször javítható. Elérhető 25 és 50 mikronos vastagságban, 18 és 35 mikronos rézbevonattal.

hu_HU