Előlapfóliák és fóliatasztatúrák tervezése és gyártása

Bízza ránk egyedi előlapfóliáinak, valamint nyomtatott áramkörrel ellátott fóliatasztatúráinak professzionális tervezését, gyártását és tesztelését!

Gyors és megbízható partner az előlapfóliák tervezésben és gyártásban

Gyors kapcsolatfelvétel

Árajánlat kérésére 1-3 órán belül válaszolunk

Gyorsan dolgozunk

Nyomtatott áramkörét és előlap fóliáit akár 24-48 órán belül elkészítjük

30+ éve a piacon

1989 óta a piac meghatározó szereplői vagyunk

Igényekre szabott

100% egyedi igényekre szabott előlapfóliák

Egyedi előlapfóliákat, valamint nyomtatott áramkörrel (NYÁK) is ellátott fóliatasztatúrákat professzionális tervező- és gyártó technológiánk segítségével, valamint csapatunk több mint 30 éves szakértelmével készítjük el.

Egyedi előlapfóliák, nyomógombfóliák

Egyedi tervezésű előlapfóliáink a különféle kezelőfelületek és kijelzők modern és rendkívül esztétikus fedésére szolgálnak. Előlapfóliáink önmagukban nem tartalmaznak elektronikai elemeket (pl. gombok, LED csatlakozók), hanem önmagukban állnak, öntapadó fóliával ellátva rögzíthetőek a megfelelő kezelőfelületre.

Az előlapfóliák alapja egy kiváló minőségű polyester anyag (polyester Autotex V150), ami egy igen ellenálló anyag a külső behatásokkal – vízzel, savval, lúggal, különféle vegyszerekkel és UV fénnyel – szemben. Így nyújt ugyanis igazán megbízható védelmet a termékei számára a külső szennyeződésektől.

Ezeket a minőségi grafikus fóliákat a hátoldalukon, legtöbbször több színnel szitázva készítjük. Kérhető matt, fényes, sík és domború felülettel.

Ha több technikai részletet is szeretne megtudni az előlapfóliák készítéséről, akkor olvassa el az erről szóló írásunkat!

Milyen tervek, információk megadására lesz szükség:

CorelDraw szerkeszthető, mérethelyes terv
Feliratokat görbévé szükséges konvertálni
Minimum kiszitázható réteg 0,2 mm
PANTONE színskála használata

Nyomtatott áramkörrel ellátott fóliatasztatúrák

A legfőbb különbség az előlapfóliák (nyomógomb fóliák) és a fóliatasztatúrák között, hogy utóbbiakat nyomtatott áramkörrel (NYÁK) ellátva, ahhoz rögzítve készítjük. Így nem különálló ragasztható fóliaként, hanem egy elektronikai rendszer részeként gyártjuk le őket önnek.

Ezek a professzionális fóliatasztatúrák így már gombokat, áramköröket, LED-eket, különféle csatlakozókat és rögzítő csatokat is tartalmaznak. Készítéséhez többféle minőségi flexibilis alapanyag közül is választhatunk.

A speciális, egyedi igények alapján készülő fóliatasztatúrák gyártása mellett, a tervezési folyamatban is szívesen segítünk önnek.

Ha több technikai részletet is szeretne megtudni a fóliatasztatúrák készítéséről, akkor olvassa el az erről szóló írásunkat!

Milyen tervek, információk megadására lesz szükség:

A NYÁK-ról Gerber file (274X)
NC fúrófájl
CorelDraw file (PANTONE szín)
Szükség esetén kapcsolási rajz

Lépésről lépésre

Előlapfóliák és fóliatasztatúrák tervezése és gyártása 5+1 lépésben

Ha ön is profi kezekben szeretné tudni egyedi előlapfóliáinak, nyomógomb fóliáinak, fóliatasztatúráinak tervezését, gyártását és tesztelését, akkor bízza csapatunk szakértelmére!  100% egyedi igényei alapján elkészített előlapfóliáit és fóliatasztatúráit akár 24 órán belül elkészítjük önnek.

01.
Kapcsolatfelvétel

Írjon nekünk kapcsolati űrlapunk segítségével, e-mailben, vagy hívjon bennünket telefonon! Kollégáink az űrlap elküldése után, vagy az email beérkezéséhez képest 1-3 órával visszahívják önt, hogy egyeztetni tudjunk minden fontos részletet egyedi előlapfóliájának, fóliatasztatúrájának gyártásához.

02.
Tervezés

Tervező csapatunk segít megtervezni az ön számára leginkább megfelelő 100% egyedi igényekre szabott előlapfólia vagy fóliatasztatúra minden részletét.

03.
A gyártás előkészítés

Gyártáselőkészítő csapatunk kiemelt szakmai tudásukkal, illetve az innovatív CAM350 gyártáselőkészítő rendszer segítségével készíti elő a kapott tervet (Gerber és CorelDraw file-okat) a gyártás megkezdéséhez. Ilyenkor minden felmerülő igényt, speciális kérést megvalósítanak.

04.
Előlapfóliák és fóliatasztatúrák gyártása

Kiemelt minőségű alapanyagainknak, modern, innovatív gépeinknek és szakértő csapatunknak hála az előlapfólia és fóliatasztatúra gyártás folyamata gyorsan, gördülékenyen és professzionális körülmények között zajlik (az AuterInfo gyártásellenőrzési rendszer segítségével).

05.
Tesztelés, ellenőrzés

Az általunk készített előlapfóliák és fóliatasztatúrák (előlapfólia és NYÁK) minőségében nem ismerünk kompromisszumot. Tesztelési és ellenőrzési folyamatainknak hála ön is biztos lehet az átadott termékek megbízható minőségében.

+1
Átvétel vagy házhozszállítás

Előlapfóliáit (nyomógomb fóliáit) és fóliatasztatúráit akár 24-48 órán belül el tudjuk készíteni önnek. Ezután személyesen átveheti nálunk, vagy kérheti a biztonságos házhoz szállítás lehetőségét is.

Miért érdemes nálunk készíttetnie előlapfóliáit és fóliatasztatúráit?

Az előlapfóliák (nyomógomb fóliák) tervezésekor kiemelten fontos, hogy annak minden eleme precízen a megfelelő helyre, valamint jól látható és olvasható formában készüljön el. Kiemelt minőségű alapanyagok használata elengedhetetlen az ilyen előlapfóliák készítésekor, hiszen ez a fólia védi meg a termékét, kezelőfelületét az esetleges külső behatásoktól és szennyeződésektől: portól, víztől, savtól, lúgtól, különféle tisztító szerektől és az UV fénytől.

Amennyiben az előlapfóliáját szeretné, ha egy speciális, egyedi tervezésű nyomtatott áramkörrel (NYÁK) is ellássuk, akkor az így készült fóliatasztatúra tervezését, gyártását, tesztelését és ellenőrzését is rábízhatja szakértő csapatunkra.

Kiemelt figyelem

Magyarországi gyártóként mi kiemelt figyelmet szentelünk az előlapfóliák, nyomógomb fóliák és fóliatasztatúrák gyártásához szükséges alapanyagok minőségének.

Első lépéstől az utolsóig

Segítünk a tervezéstől, a gyártás előkészítésén és a gyártáson át egészen a kész fóliatasztatúrák teszteléséig.

Kifogástalan minőség

Innovatív gyártótechnológiánknak és szakértő csapatunknak hála ön is biztos lehet abban, hogy az általunk készített előlapfóliák és fóliatasztatúrák kifogásolhatatlan állapotban vannak.

Akár 24-48 órán belül

Akár már 24-48 órán belül átadjuk önnek egyedi igényeinek megfelelő előlapfóliáját.

Kérjen tőlünk 100% egyedi ajánlatot!

Ahhoz, hogy minél részletesebben fel tudjuk mérni, milyen nyomtatott áramkörre, speciális előlapfóliára, vagy nyomtatott áramkörrel (NYÁK) ellátott fóliatasztatúrára van szüksége, ahhoz első lépésként az alábbi adatok megadásával vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi ezután 1-3 órán belül visszajelzünk önnek és egyeztetünk minden további fontos kérdést a gyártáshoz.

Mi történik az ajánlatkérés elküldése után?

Miután kitöltötte és elküldte a fenti adatokat kérdés esetén szakértő munkatársaink egyike 1-3 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Kollégánkkal így minden fontos részletet egyeztetni tud ahhoz, hogy 100% személyre szabott ajánlatát el tudjuk készíteni.

Ha bármilyen további kérdése lenne a nyomtatott áramkörök (NYÁK) és előlapfóliák tervezésével, gyártásával vagy tesztelésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) az előlapfóliákkal és fóliatasztatúrákkal kapcsolatban

Nem, a kiadott ár EXW ár, nem tartalmazza a szállítási költséget.

Nem, az egy egyszeri költség, később nem építjük be a termék árába sem, hanem egyszer a dokumentáció elkészítésekor, az első rendeléskor kell megfizetni. Utána, ha van módosítás a műszaki tartalomban, akkor ismét meg kell fizetni, a módosításoknak megfelelő arányban.

A megrendelés leadásának napja a 0. nap, azaz két nappal később fogunk elkészülni a leadott sürgős megrendeléssel. Lehetőség szerint a megrendelést és műszaki tartalmat (Gerber fájl) délig kapjuk meg, hogy el tudjuk aznap kezdeni a gyártást. Délután 3-4 órakor érkezett megrendeléseket nem tudjuk még aznap feldolgozni és elindítani a gyártást. A gyártás-előkészítésen ugyanis egy műszakban dolgoznak villamosmérnökeink.

hu_HU