Rólunk

Célunk, hogy a különféle elektronikai berendezéseket gyártó ügyfeleink számára megkönnyítsük és még hatékonyabbá tegyük a mindennapi munkájukat.
Kiváló minőségű nyomtatott áramkörök (NYÁK), előlapfóliák és fóliatasztatúrák tervezésében, prototípusok gyors készítésében és kész NYÁK-ok tesztelésében számíthat a segítségünkre.

Tapasztalat

30+ év tapasztalat a NYÁK gyártásban

Cégünket, az AUTER Elektronikai Kft.-t 1989-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy a hazai elektronikai berendezéseket készítő ügyfeleink munkáját minél hatékonyabbá és könnyebbé tegyük. Akkoriban elsősorban az egyedi nyomtatott áramkörök (NYÁK) tervezésével és gyártásával foglalkoztunk. Tevékenységi körünket és technológiai hátterünket az elmúlt több mint 30 évben folyamatosan fejlesztettük. Így ma nem csupán a gyors és megbízható nyomtatott áramkör (NYÁK) prototípusok, valamint az előlapfólia minták elkészítését, de azok professzionális tervezését, tesztelését és esetleges utómunkák elvégzését is vállaljuk ügyfeleinknek.

Ha szeretne többet megtudni a történetünkről, akkor olvassa el az erről szóló írásunkat!

Minőségben nem kötünk kompromisszumot

Az elmúlt 30+ év szakmai tapasztalatát használjuk nap mint nap a kiváló minőségű nyomtatott áramköreink, előlapfóliáink és fóliatasztatúráink tervezéséhez és gyártásához. Hisszük, hogy azért válhattunk mára hazánk legnagyobb magyar kézben lévő NYÁK gyártó vállalkozásává, mert a felhasznált alapanyagokban, csapatunk szakmai tudásában és a technológiai hátterünkben nem ismerünk kompromisszumot. 1997 óta Bureau Veritas által tanúsított ISO9001 minőségirányítási rendszerrel végezzük gyártási tevékenységünket, nyomtatott áramköreink közül az egy-, kétoldalas, és négyrétegű nyomtatott áramkörök pedig 19 éve UL minősítettek.
Minőség
Gyors és megbízható

Gyors és megbízható megoldások

Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozik nyomtatott áramkörök (NYÁK) prototípusainak, valamint előlapfóliák minta darabjainak gyors, mégis maximálisan megbízható minőségű gyártására. Mi ebben segítünk önnek!

Ajánlatkérésére 1-3 órán belül válaszolunk. Nyomtatott áramköröket, prototípusokat már 24-48 belül, míg előlapfóliákat akár 24 órán belül is el tudjuk készíteni önnek. Ezután lehetősége van a személyes átvételt, vagy a gyors házhoz szállítást választani.

Folyamatos ellenőrzés és tesztelés

A gyártási folyamataink fontos része, hogy gyártás közben és az elkészült termékeinket is komoly minőségellenőrzési teszteknek vetjük alá.

Gyártás közben vizuális és igény esetén elektromos technológiákkal is teszteljük a készülő nyomtatott áramköröket, előlapfóliákat és fóliatasztatúrákat. A szakadás és zárlat vizsgálat; furat ellenőrzés; furatátmérő ellenőrzés; maratási, retusálási hibák ellenőrzése során így kizárhatjuk az esetleges hibákat és hiányosságokat. Többrétegű és finom rajzolatú kétoldalas NYÁK-ok esetén pedig minden esetben elektromos tesztelést folytatunk (ATG A3 és A2 repülőtűs tesztelő gépeinken).

Minőségellenőrzés munkatársai tételesen ellenőrzik a kész kártyák műszaki paramétereit, szelektív bevonatuk megfelelőségét, panel méretét, mechanikai kivitelezésének megfelelőségét; furatkaliberrel ellenőrzik a furatok végleges átmérőjét. Szinte kivétel nélkül az ATG A2 és A3 repülőtűs tesztelőgépeken elektromos tesztet végeznek.

Ha ön is szeretné szakértő kezekben tudni egyedi nyomtatott áramköreinek (NYÁK), előlapfóliáinak és fóliatasztatúráinak tervezését és minőségi kivitelezését, akkor kérjen tőlünk 100% személyre szabott ajánlatot! Munkatársaink 1-3 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Biztonság

Emberek az Auter név mögött

Munkatársaink szakmai tudásával, a felhasznált alapanyagokkal, a tervezési folyamatainkkal, valamint a gyártási-, ellenőrzési technológiáinkkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot. A jelenleg 36 fős csapatunk minden egyes tagja a tervezés, gyártás és ellenőrzés azon szakaszán dolgozik, amelyhez minden szakmai tudása és tapasztalata adott. Így tudjuk biztosítani ügyfeleink számára nyomtatott áramköreink

Attila
Attila

Attila vagyok, lassan 5 éve az Auternél dolgozom. Az én munkám a cégnél talán a legARANYosabb munka. Én végzem a nyomtatott áramkörök kémiai aranyozását, ez a munkafolyamat elég változatos.

Attila_cnc
Attila

Attila vagyok és CNC gépeken dolgozom, ami fúr, mar, ritzel. Folyamatosan történő technológiai fejlesztésekben azért szeretek tevékenykedni, mert mindig közelebb kerülünk az egyre jobb minőséghez.

Álmos
Álmos

Álmos vagyok, 14 éve dolgozom az Auternél, mint minőségellenőr. Fő feladataim közé tartozik a nyomtatott áramkörök elektromos tesztelése. Az új megrendeléseket szeretem a legjobban, mert változatos.

Bernadett
Bernadett

Bernadett vagyok, vevőszolgálat vezető az Auter Kft-nél. 5 éve dolgozom itt és nagyon szeretem a munkám, hiszen igazán változatos.

Dávid
Dávid

Dávid vagyok, kicsit több, mint 2 éve a CNC műhelyben dolgozom. Törekszem a precíz munkára, jellemző rám, hogy a szükséges beállításokat minél pontosabban megcsinálom, akár ezred pontossággal.

Lazar_Edit
Edit

Lázár Edit vagyok, az AUTER Kft egyik tulajdonosa és egyik ügyvezetője. Önálló döntésre sokszor bíztatom kollégáimat és igyekszem a nehéz helyzetekben minél többet jelen lenni.

Erika
Erika

Erika vagyok, 12 éve itt dolgozom, már évek óta az összes nyomtatott áramkörünk forrasztásgátló bevonatát én készítem, különböző színekkel.

Gábor
Gábor

Gábor vagyok, 4 éve dolgozom az Auter Kft-nél, flexibilis NYÁKok savas maratását és kémiai ezüstözését végzem. Két teljes gépsort kezelek és több műhelyben is besegítek, ha szükséges.

Géza
Géza

Géza vagyok, szinte egész életemben itt dolgoztam a Cziráky utcában. Már lassan 43 éve ide járok, az Auternél a kezdetektől munkavállaló vagyok, 1989 óta.

János
János

János vagyok, amire azt mondom, hogy jó, az úgy is van. 40 évig beültetett nyomtatott áramkörökkel foglalkoztam.

Jani
János

János vagyok, kollégáimnak Jani. Szinte a kezdetektől gyártásvezető vagyok, mondhatni kulcsember a cégünknél. Nagyon jól megtalálom a hangot a kollégáimmal.

Jenő
Jenő

Jenő vagyok, már 16 éve szitanyomóként dolgozom az Auternél. Amikor elkészül a művem, az engem mindig motivál. Kitartás, türelem kell hozzá, csak úgy lehet tökéletes munkát csinálni.

Józsi
József

Józsi vagyok, 17 éve itt dolgozom a fúró-, maró műhelyben CNC gépkezelőként. Több gépet kezelek párhuzamosan, ami változatossá teszi a munkát.

Kata
Kata

Kata vagyok, 7 éve dolgozom a cégnél, mint fotós, filmkészítő, retusáló. Nagyon sokféle dolgot csinálok, de szeretem a kihívásokat és nagyon szeretek a technológiai fejlesztéseken gondolkozni.

Józsi_galvenizálás
József

Józsi vagyok, lassan 5 éve dolgozom az Auternél. A galvanizálás a NYÁKgyártás egyik nagyon fontos része, amikor megszületik a kapcsolat a rétegek között. Ezt csinálom én. Szép szakma.

Martin
Martin

Martin vagyok, logisztikus, raktáros és anyagbeszerző. Sokféle feladatot végzek, a késztermékek csomagolása is hozzám tartozik. Már 6 éve dolgozom az Auternél.

Kérjen tőlünk 100% egyedi ajánlatot!

Ahhoz, hogy minél részletesebben fel tudjuk mérni, milyen nyomtatott áramkörre, speciális előlapfóliára, vagy nyomtatott áramkörrel (NYÁK) ellátott fóliatasztatúrára van szüksége, ahhoz első lépésként az alábbi adatok megadásával vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi ezután 1-3 órán belül visszajelzünk önnek és egyeztetünk minden további fontos kérdést a gyártáshoz.

Mi történik az ajánlatkérés elküldése után?

Miután kitöltötte és elküldte a fenti adatokat kérdés esetén szakértő munkatársaink egyike 1-3 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Kollégánkkal így minden fontos részletet egyeztetni tud ahhoz, hogy 100% személyre szabott ajánlatát el tudjuk készíteni.

Ha bármilyen további kérdése lenne a nyomtatott áramkörök (NYÁK) és előlapfóliák tervezésével, gyártásával vagy tesztelésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot:

hu_HU